La Xarxa commemora el 75è aniversari dels Drets Humans amb una lectura col·lectiva de la declaració

Els dies 11, 12 i 13 de desembre, la plaça de la Porxada ha acollit una exposició sobre els Drets Humans, amb motiu del 75è aniversari de la Declaració Universal, que l’Assemblea General de Nacions Unides, reunida a París, va aprovar el 10 de desembre de 1948.

Dilluns 11 de desembre, a les 6 de la tarda, hi ha hagut una lectura col·lectiva de la Declaració, al costat de l’exposició commemorativa a la plaça de la Porxada. Hi han participen una trentena de persones, que s’han fet càrrec de llegir els 30 articles de què consta la Declaració.

La Declaració Universal dels Drets Humans va ser redactada per representants de diferents contextos legals i culturals i de totes les regions del món. Redactada després de la catàstrofe que va suposar la 2a Guerra Mundial, el nazisme i el feixisme, va exposar, per primera vegada, els drets fonamentals que ha de ser protegits universalment.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *