El ‘Foro Mundial sobre las violencias urbanas y educación para la convivencia y la paz’ prepara la seva segona edició

La xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau forma part un any més del comitè organitzador del fòrum

Del 5 al 8 de novembre tindrà lloc la segona edició del ‘Foro Mundial sobre las violencias urbanas y educación para la convivencia y la paz’ a Matadero Madrid. La primera edició va reunir més de 3500 participants de 70 països diferents.

El fòrum és un espai de trobada entre líders locals, organismes, xarxes internacionals, món acadèmic, ONGD i societat civil que serveix per obrir un procés de debat i reflexió sobre com aconseguir entorns urbans lliures de violència en totes les seves formes. Aquest any, l’esdeveniment també serà seu del Congrés Mundial de CGLU 2018, fet que assegurarà l’assistència de líders internacionals.

Un cop més, els participants tindran la possibilitat d’assistir a sessions i conferències i presentar en tallers les seves propostes o experiències d’èxit. Les temàtiques giraran entorn la violència a l’esport, la violència contra les dones, la violència a les xarxes socials, la violència juvenil, la violència racista, la violència terrorista, la violència contra les persones LGTBIQ, la violència per desigualtat urbana i la violència contra les persones refugiades, entre d’altres.

Es tracta d’una oportunitat única per debatre, exposar i aprendre sobre experiències d’altres ciutats o organitzacions capdavanteres que ajuden a transformar les cultures de les violències en cultures de pau.

El termini d’inscripció per assistir i proposar una activitat/iniciativa ja està obert i finalitza el 15 de setembre.

Formulari d’inscripció per assistir: www.ciudadesdepaz.com/preinscripcion-general/
Formulari d’inscripció per presentar una iniciativa: www.ciudadesdepaz.com/presentar-una-iniciativa-o-propuesta-en-el-foro/

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *