Reserva’t la data: Assemblea d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya

Participa en l’Assemblea 2023 de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya: el principal punt de trobada de la nostra xarxa i un espai per promoure el municipalisme de pau a Catalunya!

L’Assemblea reuneix a representants de governs locals i membres d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau per fer balanç de les activitats desenvolupades en l’àmbit català, europeu i global i per definir prioritats futures.

La darrera edició de l’Assemblea es va celebrar en línia el gener del 2021.

En aquesta ocasió, la xarxa convidarà els membres a trobar-se presencialment el 23 de febrer a les 16:00. La trobada serà a Barcelona i compartirem el lloc concret més endavant amb les persones inscrites.

Després de l’Assemblea, FundiPau organitza una reunió informativa i debat vinculat a la nostra agenda temàtica: la trobada versarà sobre la problemàtica nuclear “Per la vida i el planeta: No a les armes nuclears”.

Per participar-hi, farà falta registrar-se utilitzant l’enllaç adjunt (fes clic aquí)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *