La Comissió Executiva d’Alcaldes per la Pau insisteix en la voluntat dels municipis a donar resposta a la crisis dels refugiats

Els representants municipals es reuneixen a Granollers per acordar l’agenda dels propers mesos

Els representants municipals de les ciutats de Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Manlleu, La Garriga, Cervera, Granollers i la Diputació de Barcelona es van reunir dilluns 20 de febrer a l’Ajuntament de Granollers per determinar l’itinerari de treball dels propers mesos de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya. La trobada també va servir per repassar l’agenda d’activitats i el calendari d’esdeveniments nacionals i internacionals de 2017.

Com a fita important, els assistents van expressar les seves idees sobre la participació de la Xarxa el proper mes d’abril al ‘Foro Mundial sobre las violencias urbanas y educación para la convivencia y la paz’ de Madrid, del que forma part del comitè organitzador en representació de Mayors for Peace. El fòrum servirà a les ciutats que conformen la Xarxa per establir sinergies amb altres líders locals, organitzacions o xarxes internacionals i continuar així el treball en la construcció i la promoció de la cultura de pau.

Altres esdeveniments importants sobre els que es va incidir va ser el Fòrum per la Solidaritat i la Pau dels Pobles a la Mediterrània, en el marc dels Jocs de la Mediterrània i amb l’objectiu de consolidar la xarxa de Ciutats per la Pau a la zona, i la conferència general de Mayors for Peace, on es definiran els objectius i les línies de treballs dels anys vinents. A més, aquest any també tindrà lloc a Viena la primera sessió de preparació del comitè per a la revisió del Tractat de No Proliferació d’Armes Nuclears, on participarà una delegació d’Alcaldes per la Pau.

Properament, la nova web de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya

Durant les properes setmanes està prevista l’estrena de la pàgina web de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya i la seva sortida a les xarxes socials, Facebook i Twitter concretament. El llançament ajudarà a difondre el treball que realitza a nivell municipal, aconseguir l’adhesió de noves ciutats membres i establir un espai comú on compartir notícies i recursos vinculats a la educació, la solidaritat i els drets humans.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *