La xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau expressa el condol per la mort d’Arcadi Oliveres i reconeix el seu llegat i el seu mestratge per construir un món millor

Referent clau del moviment pacifista, Arcadi Oliveres ens deixa grans lliçons i conquestes, com són entre d’altres la campanya a favor del 0,7% o l’objecció fiscal contra la despesa militar, que ens serviran de guia i exemple per continuar treballant per un món més just, pacífic i sostenible.

L’Arcadi ens va ensenyar que la pau va molt més enllà d’eliminar els conflictes violents, que el que cal és superar les causes estructurals que els originen i els alimenten. Per aquest motiu, i des del convenciment que un altre món és possible, el moviment municipalista per la pau defensa el dret a la ciutat, el dret a construir pobles i ciutats que donin resposta a les necessitats de totes les persones. Tal i com ens va mostrar l’Arcadi, la transformació des de l’àmbit local, treballant conjuntament amb les entitats i la ciutadania, és clau en aquesta lluita.

La seva generositat i el seu compromís han permès que l’Arcadi Oliveres hagi format part de moltes de les iniciatives i activitats de pau i solidaritat que hem dut a terme a pobles i ciutats de Catalunya. El seu llegat i el seu mestratge ens continuarà acompanyant.

Granollers, 7 d’abril de 2021

/ Aquesta declaració és un acord dels alcaldes i alcaldesses que formen part de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya /

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *