Mayors for Peace celebra online la seva 12a Conferència Executiva

La 12a Conferència Executiva d’Alcaldes per la Pau es va celebrar de forma virtual el 7 de juliol de 2021. A la reunió van assistir les 18 ciutats presidents i executives de l’organització: Hiroshima, Nagasaki, Hannover, Volgograd, Malakoff, Manchester, Ypres, Biograd na Moru, Granollers, Halabja, Ciudad de México, Bangkok, Fremantle, Montreal, Santos, Tehran, Grigny i Cervia. També hi van assistir els assessors executius Jacqueline Cabasso, Tomoko Aikawa, Randy Rydell i Thomas Hajnoczi.

La Conferència Executiva va servir per adoptar la nova Visió i el Pla d’Acció per als propers anys (2021-2025). Inicialment els membres havien d’aprovar aquests documents a la Conferència General de Mayors for Peace l’agost de 2020, la qual es va haver d’ajornar per la Covid-19.

La nova Visió, que substitueix la Visió 2020, neix en un moment clau per l’abolició de les armes nuclears. El Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears va entrar en vigor el passat 22 de gener de 2021, després d’haver aconseguit la signatura i ratificació de 50 estats.

Durant la conferència, membres de la secció europea de Mayors for Peace van presentar els seus objectius, les activitats dutes a terme durant aquests anys i les properes passes al territori. El pla d’acció de la delegació territorial s’alinea amb la ciutat president d’Hiroshima i el Secretariat Internacional, qui és l’últim responsable de supervisar i aprovar totes les activitats promogudes a la regió. De la mateixa manera, les ciutats executives europees cooperen amb la visió i missió de l’organització.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *