Canovelles celebra el Dia Internacional per la Pau

La ciutat va organitzar un programa d’actes amb l’objectiu de commemorar i enfortir els ideals de pau al municipi

La jornada per commemorar el Dia Internacional per la Pau va començar amb l’acte “Diàleg per la pau”, centrat en la visita dels centres de culte del municipi per part dels líders religiosos, l’alcalde i alguns regidors de l’Ajuntament, els quals van compartir un dinar de germanor després. Seguidament, es va signar a l’Ajuntament el compromís per la pau i la convivència. Un acte que va servir perquè, tant els líders com l’alcalde, enfortissin els seus ideals de pau, tot afirmant que “el diàleg és la base per crear una societat en pau i harmonia”.

A la tarda, els actes es van traslladar al Parc de la Pau sota el títol “Un arbre per la pau”, on es va llegir el manifest per la Pau, en el qual es va afirmar que “Canovelles és un clar exemple de convivència, pau, respecte i diàleg” i es va signar l’adhesió per part de les entitats del municipi a aquest manifest.

Una vegada llegit el manifest, es va fer la plantada del Camforer (Cinnamomum Canphora), arbre de segona generació afectat per la bomba atòmica d’Hiroshima (Japó), així com també es va col·locar la placa commemorativa. L’alcalde Emilio Cordero, acompanyat per Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, va participar en la plantada, juntament amb un membre de l’AMPA de l’escola Els Quatre Vents en representació de les entitats de Canovelles i diversos veïns i veïnes que es van sumar a l’acte.

La commemoració, que va resultar tot un èxit, va acabar amb una actuació musical dedicada especialment a la pau.

Intervenció alcalde de Canovelles ‘Un arbre per la pau’

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *