Nou webinar de la secció europea: ‘Pau i seguretat a Europa a la dècada dels anys 2020’

La conferència es centrarà en el paper dels governs locals en construir societats més pacífiques, segures i resilients

El proper 4 de desembre de 10:15 a 13 h tindrà lloc a través de Zoom i Youtube el webinar ‘Pau i seguretat a Europa a la dècada dels anys 2020’ organitzat per la secció europea de Mayors for Peace, ICAN (Campanya per l’Abolició de les Armes Nuclears) i la NFLA (Nuclear Free Local Authorities). L’esdeveniment reunirà a alcaldes, alcaldesses i experts per parlar sobre desarmament nuclear i el paper fonamental de les ciutats en la creació de societats més pacífiques, segures i resilients.

75 anys després del llançament de les bombes atòmiques sobre les ciutats japoneses d’Hiroshima i Nagasaki, el webinar es focalitzarà en l’agenda europea davant la propera conferència de revisió del Tractat de No Proliferació d’Armes Nuclears (TNP) i la imminent entrada en vigor del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears al gener de 2021.

Participaran al webinar l’alcalde d’Hiroshima i president de Mayors for Peace, Kazumi Matsui; l’alcalde de Granollers i president de la secció europea i catalana de Mayors for Peace, Josep Mayoral; la directora executica d’ICAN, Beatrice Fihn; l’experta sènior en desarmament nuclear i no proliferació del SIPRI, Tytti Erasto; l’alcaldessa d’Oslo, Marianne Borgen; l’alcalde de Grigny, Philippe Rio; l’alcalde de Braga i membre executiu del Global Parliament of Mayors, Ricardo Rio; el coordinar de campanyes d’ICAN, Daniel Högsta i el regidor de la ciutat de Manchester, Eddy Newman. L’alcalde de Manchester i vicepresident de la secció europea de Mayors for Peace, Thomas Judge, farà les observacions finals i tancament.

La llengua vehicular del webinar serà l’anglès, però hi haurà traducció simultània al castellà. Pots consultar el programa complet aquí. Per assistir-hi, és necessari registrar-se mitjançant Eventbrite.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *