Potenciar l’atractivitat de la ciutat amb lideratge territorial, en comerç, esport, cultura, memòria, identitat i pau

Granollers, cruïlla de camins, punt de trobada i espai d’intercanvi i de lideratge territorial. El comerç és un factor d’atracció que s’expressa en un mercat mil·lenari i un eix comercial divers dins un ampli espai per a vianants. Granollers vol ser referent per captar i acollir nous visitants i esdeveniments esportius com el Mundial d’Handbol Femení de 2021, a més dels consolidats com la Mitja Marató, la Granollers Cup i els grans premis de Fórmula 1 i de Motociclisme.

Granollers és i vol ser una ciutat oberta al món. Vol seguir teixint aliances amb els municipis del seu entorn i amb la resta del territori, promovent estratègies de desenvolupament territorial, polític i econòmic.

I, a la vegada, vol tenir presència al món seguint el Pla de Projecció Exterior, tant en l’àmbit europeu participant en projectes de cooperació amb d’altres territoris, com en xarxes de ciutats. Posicionant Granollers com a ciutat constructora de pau incloent, per una banda, la consolidació com a líder de la Xarxa Catalana d’Alcaldes per la Pau (establerta a Can Jonch); i per altra banda, la implicació amb la cooperació i l’educació pel desenvolupament.

Accions 2018-2019
    1. Posicionar Granollers com a impulsora de la xarxa europea d’Alcaldes per la Pau
    2. Organitzar un ampli programa de ciutat per commemorar el 80è aniversari del bombardeig
    3. Reforçar aliances a partir dels projectes europeus
    4. Nova web de turisme per promoció de ciutat
    5. Dinamitzar l’atractivitat de la ciutat a partir dels esdeveniments esportius
    6. Creació de la xarxa d’Ambaixadors de la ciutat
Indicadors

Dades obertes relacionades amb l’eix

Destaquem

Més accions

El PAM complet

Més informació